Oldalak

2013. április 30., kedd

XXIV. fejezet - Pain, pain, go away...

 Most nagyon benne vagyok ebben a hangulatban, szóval minden történetben ezt művelem :D remélem tetszik :)



A német nagydíj után Corliss is elkísért minket a magyar nagydíjra, majd a nyári szünet első hetében hazajött velem Monacoba. Már mikor a gép leszállt a reptéren, ő beleszeretett az apró kis országba. A rövid úton, ami a háztól egészen a lakásomig vezetett, le nem vette a szemét a gyönyörű helyről.

-          Na, hogy tetszik? – kérdeztem vigyorogva miközben a néha rá pillantottam.
-      Csodálatos. Annyira irigyellek, hogy itt élhetsz. Nem találok szavakat. Mintha Meseországba csöppentem volna.
-          Örülök, hogy bejön.
-          Bejön? – nézett rám hitetlenkedve a lány. – Szerelmes vagyok.

Hangosan felnevettem, majd bekanyarodtam a mi utcánkba és leparkoltam a parkoló helyemre. Miután kiszálltam segítettem kivenni Corliss, majd a saját cuccaimat is kipakoltam. 

-          Gyere, erre. 

Előremenve vezettem a lányt és az ajtót is kinyitottam előtte. A kulcsot bedobtam az előszobában álló asztalon lévő üvegtálba. Corliss ha lehet még jobban ledöbbent a gyönyörű lakástól. Ledobta a bőröndjét és a teraszhoz sétált. 

-          Na, jó, Blance. Ne szórakozz velem.
-          Elnézést. – nevettem. – Akarsz este bulizni?
-          Még kérded?
-          Tényleg rossz kérdés volt. – vigyorogtam. – Van egy javaslatom. Menjünk el ebédelni, utána lemehetnénk egy kicsit a strandra, vagy itt a medencénél kicsit lazítunk, úszunk, és este pedig belevetjük magunkat az éjszakába.
-          Akkor ne késlekedjünk.

Felnevettem, majd miután megmutattam az összes helyiséget a lánynak, bevonultam a saját szobámba, hogy átöltözzek az ebédre.

Összedörzsöltem a két ajkamat, hogy elkenjem a sötétvörös rúzst, így adva tökéletes árnyalatot a számnak. Elővettem a fekete tust, hogy kihúzzam a szemeimet, mikor Corliss lépett be a fürdőszobába. 

-          Imádom a ruhádat. – mért végig mosolyogva.
-          Köszönöm. – mosolyogtam majd a lányra pillantottam. Végigmértem a mélykék ruhába burkolózott lányt. – Te is nagyon csinos vagy.
-          Köszönöm. Idejöhetek sminkelni?
-          Persze, gyere csak.
-          Azt szeretném kérdezni, szerinted Fernando-t zavarja, hogy ott voltam a magyar nagydíjon?
-          Nem, dehogy is. – nyugtattam a lányt.

Azt nem említtettem meg neki, hogy de igen is zavarta. Nem értette miért most jött rám a jótékonykodás, amikor csak velem akarta ünnepelni a szülinapját, kettesben. Azt sem osztottam meg vele, hogy Fer is jött volna most Monacoba, de ezen is összevesztünk, hogy Corlisst is el akartam hozni, megmutatni ezt a gyönyörű helyet. Szóval egy rövidke hétvége alatt csak kétszer martunk össze, de nagyon. De nem akartam, hogy a lány emiatt rosszul érezze magát ezért ezt megtartottam magamnak.

-          Ez teljesen biztos?
-          Teljesen. – erőltettem mosolyt az arcomra. – Mehetünk?
-          Persze.
A készülék egyre hangosabban csörgött és rezgett. A szememet nem bírtam kinyitni, annyira fáradt voltam, de végül csak megtaláltam a telefont. Meg se néztem ki az, csak fogadtam a hívást.

-          Hallo?
-          Jó reggelt. – szólt bele a férfi kissé hűvös hangon. – Látom megtaláltad a telefont.
-          Te miről beszélsz? – dörzsöltem meg fáradtan a szememet.
-          Talán arról, hogy este kilenctől konkrétan mostanáig nem is lehetett elérni. Hol voltál?
-          Bulizni, Corliss-szal.
-          Úgy volt ma lelép.
-          Nem, nem volt így.
-          De, azt ígérted.
-          Jézusom, Fernando, ne problémázz már. – fordultam a hátamra és beletúrtam a hajamba.
-        Nem, Blance, ez már nem problémázást. Ez már egy orbitális probléma. Megvan, hogy Hockenheim óta nem voltunk kettesben? Sőt, ott sem igazán, mert már akkor ott volt az új legjobb barátnőd.
-          Fejezd már be!  - csattant fel a hangom és rácsaptam a paplanra. – Hogy képzeled? Pontosan tudod, hogy min megy ő most keresztül. Te hogy éreznéd magad a helyében?
-          Nyilván rossz, de akkor is kell nekünk magán élet.
-          Oh, hát persze. Rohadtul nem tudod megérteni, erről van szó. Tudod, Fer. Sajnálom. Azt hittem számíthatok rád ebben, de nem érdekel semmi se magadon kívül.
-          Tudod mit? Ha ennyire a szíven viseled a sorsát, nyugodtan töltsd csak vele a nyári szünetet. Vagy mondok egy még jobbat. Felőlem ott maradhat, veled ameddig csak akarod, mert vége.
-          Mi? – döbbentem le.
-          Nem, Blance. Én ezt nem csinálom. Jól hallottad, vége. Elegem van. Szia. – Fernando kinyomta a telefont.

A kezemből kiesett a készülék és nagy koppanással a földön landolt. Csak ültem az ágyon megtörve és hosszú percekig fel sem tudtam fogni, mi történt. Hogy újra megtörténik, újra elveszítem. Mikor leesett, mi is történt kitörtek belőlem a könnyek, és elöntött a düh. Felálltam az ágyról és lesöpörtem mindent az éjjeli szekrényről. A lámpa hangos csörömpöléssel tört szét és a többi ott lévő dolog nagy robajjal landolt a földön. A sminkasztalon található cuccokat is két kézzel söpörtem le. A kis tükör is széttört, a sok piperecucc pedig szanaszét gurult. A tévé mellett könyvespolc is hamar kiürült és pillanatok alatt hatalmas káosz uralkodott a gyönyörű szobában. Lerogytam a földre és zokogásban törtem ki. Rázkódó vállal ültem a földön és nem tudtam feldolgozni a dolgokat. Pár perccel később halkan nyílt a szobám ajtaja. Már tudtam ki lehetett az, aki bejött, de nem akartam felnézni. A könyveket kezdtem rendezgetni a földön. 

-          Blance, mi a baj? – guggolt le mellém a lány.
-          Semmi, csak… leestek a könyvek. – el akartam fordítani a fejem, hogy ne lássa, hogy sírok, de már késő volt.
-          Mond el, mi a baj. – nógatott, miközben a hátamat simogatta.
Némán megráztam a fejemet és képtelen voltam megszólalni.
-          Magadra akarsz maradni egy kicsit?
-          Köszönöm. – pillantottam rá föl.
-          Segítsek összepakolni majd?
-          Azt megköszönöm. Idehozod a telefonomat?
-          Persze.

Corliss rövid kutatás után megtalálta a készüléket. Hálásan pillantottam fel rá és elvettem a kütyüt. A gyors híváson lévő számot már jól ismertem. A férfi a vonal másik végén elég gyorsan fogadta a hívásomat.

-          Szia, B. – szólt bele vidám hangon.
-   Jules… - mély levegőt vettem és igyekeztem szabályozni remegő hangomat, miközben letöröltem a könnyeimet. A francia egyből meghallotta a hangomat és váltott.
-          Mi történt?
-          Én… ezt nagyon nehéz lenne elmondani így telefonon… nem tudnál eljönni? Hol vagy?
-          Párizsban. Megyek az első géppel és ott vagyok délutánra. Addig bírd ki, sietek.
-          Köszönöm. – sóhajtottam.

Kinyomtam a telefont majd erőt vettem magamon és elkezdtem összepakolni azt, amit pár perce a földre borítottam.

 Gold - Black Night 


2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Na elértem a végéig, és nagyon tetsziik. És legalább millió féle lehetőség kuszál a fejemben. Hogy kibékülnek-e Nandóval (egyszer biztos,remélem, muszáj nekiiik:D) Hogy Alex kihasználja-e, hogy most szakítottak? Vagy Jaime kerül újra képbe? Vagyvgayvgay... :D Kicsit rápörögtem :D

    De akkor kissé tisztább fejjel :D Szóval egyrészről megértem azt, amit Nando tett, mert kettesben akart lenni B-vel, de ugyanakkor B-nek csomó alkalma lett volna arra, hogy szakítson, amikor nem tudott mozdulni a spanyol féltékenységétől. De most majd jön a cukifrancia, és összerakja B lelkét, és remélhetőleg a butaspanyollal is elbeszélget kicsit :D és akkor megmentőcukifrancia lesz :DD

    Várom a folytatást :D:)
    puszi, DOrcsy

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Hát, igen, most sok udvarlónak kinyílt egy ajtó ami eddig szorosan be volt zárva Fer miatt :DD hát, meglátjuk, B. hogy dönt. Arra viszont emlékezni kell, hogy Blance nagyon- nagyon szereti Fernando-t és két év után sem tudta elfelejteni, mikor hazajött, szóval még bármi lehet. Igen, valóban lehetett volna rá alkalma a lánynak hogy elvágja a kapcsolatot, de mégse tette, mert szerette :) Annyit elárulok, hogy egy ideig (kb. két részig) nem nagyon akar majd hallani a spanyolról, és a következő részben, meg is tudjátok hogy miért :DDDD van egy mocskos kis titok, amire hamarosan fény derül :)
    Jules egy igazi barát, akire most jelen helyzetben Blance-nak szüksége van. Lehet hogy a francia többet érez ennél, és lehet hogy elmondja, lehet hogy nem :DD ki tudja :)
    Na jó, nagyon sietek, de ma nem hiszem hogy írok, mert majálison leszek, de hétvégére igyekszem feltenni a következő részt.

    Köszi a kommit :)
    Pusz :*

    VálaszTörlés